"Το Αικίντο είναι ο δρόμος της μη αντίστασης και ως εκ τούτου είναι ανίκητο εξ'ορισμού. Υψηλή ή χαμηλή ταχύτητα δεν έχουν καμμία συνέπεια. Απλά και μόνον οι έχοντες την πρόθεση να πολεμήσουν με αυτόν που ενσαρκώνει το συμπαντικό νόμο, επικεντρώνουν την σκέψη τους στην παραβίαση της αρμονίας της ίδιας της φύσης. Το άτομο με κακά και επιβλαβή συναισθήματα, έχει νικηθεί πριν ακόμη κάνει την πρώτη κίνηση. Το αποτέλεσμα της αναμέτρησης έχει ήδη κριθεί."

O'Sensei

Εκδηλώσεις

Fukushinkan Dojo - Ο χώρος

To Fukushinkan Dojo, η έδρα του Ελληνικού Ομίλου Αϊκίντο, στεγάζεται σε χώρο συνολικής έκτασης 250 τ.μ. Διαθέτει 155 τ.μ στρώμα (τατάμι) σε ένα χώρο χωρίς κανένα εμπόδιο, επιτρέποντας την ταυτόχρονη ενασχόληση πάνω απο 80 aikidokas. Το τατάμι καθαρίζεται και απολυμαίνεται με βιολογικές μεθόδους σε τακτά χρονικά διαστήματα για την εξασφάλιση της υγιεινής του χώρου.Fukushinkan Dojo κολάζ


Ο κλιματισμός του χώρου εξασφαλίζεται απο δύο μεγάλα air condition διατηρώντας την ιδανική ατμόσφαιρα για τους ασχολούμενους σε αυτό όλες τις ώρες και τους μήνες του χρόνου.

Οι ασχολούμενοι έχουν στην διάθεση τους φοριαμούς για την ασφαλή αποθήκευση των αντικειμένων τους (χακάμα,φόρμες κτλ), ξεχωριστά αποδυτήρια , τουαλέττες (ανδρών-γυναικών) και ντούς.

Το ντότζο διαθέτει δωμάτιο που λειτουργεί ως σταθμός Πρώτων Βοηθειών καθώς και γραφείο υποδοχής,χώρο αναμονής και προσωπικό δωμάτιο για τους φιλοξενούμενους δασκάλους.

Στο ισόγειο του κτιρίου που φιλοξενείται το ντότζο λειτουργεί χώρος σταθμεύσεως αυτοκινήτων.


Σύνδεσμοι

Akikai Foundation

Aikicosmos


Ελληνικός Όμιλος Αϊκίντο

FukuShinKan Dojo, 3ης Σεπτεμβρίου 144, 5ος όροφος
Τηλέφωνο: 210 8811768 (Δευτέρα - Παρασκευή 18:30 - 20:30)
Email :