"Το Αικίντο είναι ο δρόμος της μη αντίστασης και ως εκ τούτου είναι ανίκητο εξ'ορισμού. Υψηλή ή χαμηλή ταχύτητα δεν έχουν καμμία συνέπεια. Απλά και μόνον οι έχοντες την πρόθεση να πολεμήσουν με αυτόν που ενσαρκώνει το συμπαντικό νόμο, επικεντρώνουν την σκέψη τους στην παραβίαση της αρμονίας της ίδιας της φύσης. Το άτομο με κακά και επιβλαβή συναισθήματα, έχει νικηθεί πριν ακόμη κάνει την πρώτη κίνηση. Το αποτέλεσμα της αναμέτρησης έχει ήδη κριθεί."

O'Sensei

Εκδηλώσεις

Παλαιότερα Σεμινάρια


2016
3 - 5 Ιουνίου

Αϊκίντο Τάι Κάι
Ο Ε.Ο.Α διοργανώνει Αϊκίντο Τάι Κάι στην έδρα του Fukushinkan Dojo με τον κ. Frank Burlingham Sensei, 5o Dan Aikikai, Shidoin, Chief Instructor του Broadland Aikido και Acting Principle του Ινστιτούτου Αϊκίντο του Ηνωμένου Βασιλείου.

5 - 7 Φεβρουαρίου

Αϊκίντο Τάι Κάι
Ο Ελληνικός Όμιλος Αϊκίντο διοργάνωσε στην έδρα του, το Fukushinkan Dojo, Αϊκίντο Τάι Κάι με τον κ. Frank Burlingham 5o Dan Aikikai, Shidoin, Chief Instructor του Broadland Aikido και Acting Principle του Ινστιτούτου Αϊκίντο του Ηνωμένου Βασιλείου.
15 - 17 Ιανουαρίου

Αϊκίντο Διάλεξη
Ο Ελληνικός Όμιλος Αϊκίντο διοργάνωσε στην έδρα του, το Fukushinkan Dojo, Αϊκίντο διάλεξη με τον κ. Philip Smith, 6o Dan Aikikai Shihan UKA.
2015
6 - 9 Νοεμβρίου

Σεμινάριο Αϊκίντο
Ο Ελληνικός Όμιλος Αϊκίντο διοργάνωσε σε συνεργασία με το Hellenic Aikido Foundation και το Αϊκικάι Ελλάδος, σεμινάριο Αϊκίντο με τον Shihan Shigeru Sugawara, 7o Dan Aikikai, σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα.
19 Σεπτεμβρίου

Μπάμπης Κεράνης, International Aikido Seminar
Στο Yorkshire της Αγγλίας στις 19 Σεπτεμβρίου ο Sensei Μπάμπης Κεράνης 5o νταν Aikikai Shidoin, Πρόεδρος του Ελληνικoύ Ομίλου Αϊκίντο, προσκλήθηκε επισήμως να διδάξει μαζί με εξέχοντες δασκάλους της τέχνης, στον εορτασμό των 40 ετών στο Αϊκίντο, του Sensei Shane Riley 7o νταν, Shihan White Rose Aikikai.
17 - 19 Μαρτίου

Σεμινάριο Αϊκίντο
Ο Ελληνικός Όμιλος Αϊκίντο συνδιοργάνωσε με το Aikikai of Greece, στο Fukushinkan Dojo, σεμινάριο Αϊκίντο με τον κ. Gordon Jones Shihan 7th Dan Aikikai So Hombu, Principle of United Kingdom Aikikai, Chairman of Joint Aikikai Council, Technical Director of Australasian Aikikai, Technical Director of Aikido Organisation of Serbia.
19 - 22 Φεβρουαρίου

Σεμινάριο Αϊκίντο - Kashima Shin To Ryu
Ο Ελληνικός Όμιλος Αϊκίντο διοργάνωσε στην έδρα του, το Fukushinkan Dojo, σεμινάριο Αϊκίντο με τον κ. Frank Burlingham 5o Dan Aikikai, Shidoin, Chief Instructor του Broadland Aikido και Acting Principle του Ινστιτούτου Αϊκίντο του Ηνωμένου Βασιλείου.
16 Ιανουαρίου

Σεμινάριο Αϊκίντο
Aπο κοινού δωρεάν ανοιχτό μάθημα του Sensei Eamonn Devlin 5th dan Aikikai, πρόεδρο του Aikido Athens Association και του Sensei Μπάμπη Κεράνη 5th dan Aikikai Shidoin, Chief Instructor, Πρόεδρο του Ελληνικoύ Ομίλου Αϊκίντο, στο Fukushikan Dojo, στις 16 Ιανουαρίου 2015. Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες για το σεμινάριο πατήστε στην αφίσα του.
2014
13 Νοεμβρίου

Σεμινάριο Αϊκίντο
Aπο κοινού δωρεάν ανοιχτό μάθημα του Sensei Eamonn Devlin 5th dan Aikikai, πρόεδρο του Aikido Athens Association και του Sensei Μπάμπη Κεράνη 5th dan Aikikai Shidoin, Chief Instructor, Πρόεδρο του Ελληνικoύ Ομίλου Αϊκίντο, στο Fukushikan Dojo, στις 13 Νοεμβρίου 2014. Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες για το σεμινάριο πατήστε στην αφίσα του.
25-26 Οκτωβρίου

Μπάμπης Κεράνης 5th International Friendship Seminar
Σιγκαπούρη στις 25-26 Οκτωβρίου Για πρώτη φορά στα χρονικά του ελληνικού αϊκίντο, o Sensei Μπάμπης Κεράνης 5th dan Aikikai Shidoin, Chief Instructor, Πρόεδρος του Ελληνικoύ Ομίλου Αϊκίντο, προσκλήθηκε επισήμως να διδάξει μαζί με εξέχοντες δασκάλους της τέχνης στο 5th International Friendship Seminar στη Σιγκαπούρη στις 25-26 Οκτωβρίου 2014. Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες για το σεμινάριο πατήστε στην αφίσα του.
20 Οκτωβρίου

Σεμινάριο Shihan Mutsuko Mineghisi 7th dan Aikikai
Ο Ελληνικός Όμιλος Αϊκίντο σε συνεργασία με το Ιnochikan Dojo διοργανώνει μονοήμερο σεμινάριο στις 20 Οκτωβρίου 2014 με την Shihan Mutsuko Mineghisi 7th dan Aikikai, στο Fukushikan Dojo. Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες για το σεμινάριο πατήστε στην αφίσα του.
27 - 28 Σεπτεμβρίου

Shihan Yukimitsu Kobayashi, 7th dan Aikikai
Ο Ελληνικός Όμιλος Αϊκίντο σε συνεργασία με το Aikikai Greece και το Hellenic Aikido Foundation διοργανώνει σεμινάριο αϊκίντο στις 25-26 Σεπτεμβρίου 2014 στη Θεσσαλονίκη και στις 27-28 Σεπτεμβρίου 2014 στην Αθήνα, με τον Shihan Yukimitsu Kobayashi, 7th dan Aikikai. Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες για το σεμινάριο πατήστε στην αφίσα του.
27 - 29 Ioυνίου

Σεμινάριο Αϊκίντο - Vince Hammond Sensei
Ο Ε.Ο.Α διοργάνωσε στο Fukushinkan Dojo σεμινάριο Αϊκίντο - Κashima Shinto ryu με τον κ. Vince Hammond Sensei 5th Dan, εκπαιδευτή του Broadland Aikido και υψηλόβαθμο μέλος του Ιnstitute of Aikido UK.
23 - 25 Μαΐου

Σεμινάριο Αϊκίντο - Στέφανος Toyoda Sensei
Ο Ε.Ο.Α διοργάνωσε στο Fukushinkan Dojo σεμινάριο με τον κ. Στέφανο Toyoda Sensei,Πρόεδρο του Παγκόσμιου Ιδρύματος Aikido Association International και επικεφαλής Εκπαιδευτής στα κεντρικά της οργάνωσης (Tenshinkan Dojo, Chicago Illinois USA). Διετέλεσε Uchi-Deshi του Yasuo Kobayashi Shihan και είναι γιός του διεθνώς γνωστού δασκάλου Fumio Toyoda Shihan καθώς και Έλληνας κατα το ήμισυ αφού ή μητέρα του είναι Ελληνίδα.
26 - 27 Απριλίου

Σεμινάριο Προπονητικής της Βρετανικής Επτιτροπής Αϊκίντο
Ώς ο μοναδικός οργανισμός στην Ελλάδα ο οποίος αναγνωρίζεται απο τη Βρετανική Επιτροπή Αϊκίντο ώς παρέχων το ίδιο υψηλό επίπεδο ποιότητας μαθημάτων προπονητικής και εξετάσεων για πιστοποίηση προπονητού, ο Ε.Ο.Α διοργάνωσε διήμερο σεμινάριο και εξετάσεις πιστοποίησης προπονητού με τον κ. Frank Burlingham. Ο κ. Βurlingham είναι Υπεύθυνος Ανάπτυξης Σχεδίου Προπόνησης, Καθηγητής Προπονητικής καθώς και επικεφαλής Εξεταστής της Βρετανικής Επιτροπής Αϊκίντο.
24 - 25 Απριλίου

Σεμινάριο Αϊκίντο - Kashima Shin To Ryu
Ο Ε.Ο.Α διοργάνωσε στην έδρα του Fukushinkan Dojo σεμινάριο με τον κ. Frank Burlingham 6o Dan Shidoin, Chief Instructor του Broadland Aikido και Acting Principle του Ινστιτούτου Αϊκίντο του Ηνωμένου Βασιλείου.
22 - 23 Φεβρουαρίου

Σεμινάριο Αϊκίντο - Μπάμπης Κεράνης Sensei
Το Broadland Aikido Club (UK) διοργάνωσε στις εγκαταστάσεις του σεμινάριο με εκπαιδευτή τον Sensei του Ε.Ο.Α Μπάμπης Κεράνη.
25 - 26 Ιανουαρίου

Ο Ελληνικός Όμιλος Αϊκίντο διοργάνωσε Σεμινάριο Πρακτικού Αϊκίντο και Αυτοάμυνας Δρόμου στο Fukushinkan Dojo, με τους Μπάμπη Κεράνη Sensei 5o Νταν Aikikai, Shidoin και Ρουμπίνη Γιώργο 3o Νταν Das Streetfighting.
2013
27-28 Οκτωβρίου

Ο Ελληνικός Όμιλος Αϊκίντο διοργανώνει, σε συνεργασία με το Ελληνικό Ίδρυμα Aikido (Hellenic Aikido Foundation) και το Aikikai Ελλάδος (Aikikai of Greece Federation) , σεμινάριο με τον Shihan Sugawara Shigeru, 7o Dan Aikikai. Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί απο τις 25 εώς και τις 26 Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη (Γυμναστήριο Α.Π.Θ) και στην Αθήνα (Ο.Α.Κ.Α) απο τις 27 εώς και 28 Οκτωβρίου.
13 - 15 Σεπτεμβρίου

Σεμινάριο εις μνήμην του William Smith, Shihan MBE και ιδρυτή του United Kingdom Aikikai
Ο Ε.Ο.Α διοργάνωσε σεμινάριο με τον γιό του, Philip Smith, 6o Dan Hombu Shidoin. To σεμινάριο διεξήχθει στο Fukushinkan Dojo, έδρα του Ελληνικού Ομίλου Αϊκίντο.
4 Ιουλίου

Δίωρο σεμιναριακό μάθημα με τον Sensei Μπάμπη Κεράνη 5o νταν Aikikai, εις μνήμην του FUMIO TOYODA Sensei, 6ο νταν Αikikai, Shihan Aikido Association International, στο Fukushinkan Dojo.
11-14 Απριλίου

Σεμινάριο με τον Frank Burlingham
Σεμινάριο με τον Frank Burlingham , 6o Dan Shidoin, Chief Instructor of Broadland Aikido στο Ηνωμένο Βασίλειο και Acting Principle του Βρετανικού Ινστιτούτου Αϊκίντο
2012
21-23 Δεκεμβρίου

Σεμινάριο Αϊκίντο
Σεμινάριο με τον Ogi Kozsuharov,5o Dan Aikido, 5o Dan Iaido, 5o Dan Jodo.

24 Νοεμβρίου

Δίωρο σεμιναριακό μάθημα με τον Sensei Μπάμπη Κεράνη 5o νταν Aikikai, στην μνήμη του Κώστα Πολίτη, του ανθρώπου που εισήγαγε το Αϊκίντο για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

16-18 Νοεμβρίου

Σεμινάριο Αϊκίντο
Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, Νέο Φάληρο, Αθήνα
Tomohiro Mori Sensei, Hombu Dojo Shihan, 6th Dan.

17-19 Φεβρουαρίου

Σεμινάριο Αϊκίντο
Fukushinkan Dojo
Gordon Jones, Shihan 6o dan Aikikai, Principal of United Kingdom Aikikai
2011
17-18 Δεκεμβρίου

Σεμινάριο Πρακτικού Aikido και Αυτο-άμυνας Δρόμου
στο Fukushinkan Dojo
με τους Μπαμπης Κερανης Sensei, Ρουμπίνης Γιώργος (2ο Dan Das Streetfighting)

Σύνδεσμοι

Akikai Foundation

Aikicosmos


Ελληνικός Όμιλος Αϊκίντο

FukuShinKan Dojo, 3ης Σεπτεμβρίου 144, 5ος όροφος
Τηλέφωνο: 210 8811768 (Δευτέρα - Παρασκευή 18:30 - 20:30)
Email :